betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaten

Met de hulp van Lin 799 uit het Belgische Alken kunt u nummerplaten in diverse soorten en maten laten produceren. Wij zijn sinds 1999 specialist op het gebied van het bedrukken en persen van platen die binnen de auto-industrie maar ook door particulieren met grote regelmaat worden besteld. De reflecterende platen die wij aanbieden worden geperst zoals de originele D.I.V. plaat wat betekent dat deze beschikken over een onovertroffen Duitse kwaliteit. Via deze website kunt u in enkele stappen de nummerplaat van uw keuze samenstellen. Wij vragen u daarbij voor een type plaat te kiezen, een kleur, een tekst, een logo en een nummerplaathouder.

Nummerplaten bestellen


Voorbeeld
Nadat u de nummerplaat van uw keuze heeft samengesteld, verschijnt hiervan een voorbeeld op uw computerscherm. Hierna kunt u nog eventuele veranderingen doorvoeren. De nummerplaten waaruit u kunt kiezen variëren van Z-platen tot motoplaten en van transitplaten tot Europlaten. Speciaal voor uw autokenteken bieden we een uitgebreid assortiment in montagesystemen. Ook voor de vakhandel zijn we een interessante partner omdat we regelmatig Bij een afname van meer dan 250 stuks, gelieve ons te contacteren voor een prijsofferte op maat introduceren.

Mogelijkheden
Indien u uw bestelling van nummerplaten voor 16 uur plaatst, heeft u deze de volgende dag al in huis. Wij informeren u graag over onze aanvullende mogelijkheden. U kunt een bericht sturen naar het e-mailadres info@nummerplaat.be.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Kentekenplaat - Nummerplaat maken - Nummerplaat bijmaken - Nummerplaten maken - Nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouder - Nummerplaathouders - Nummerplaat - Nummerplaten