betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nieuwe nummerplaat

Bij Lin 799 bieden we klanten de mogelijkheid ook de nieuwe soort nummerplaat te kunnen bestellen. Als vanzelfsprekend spelen wij in op nieuwe ontwikkelingen zodat onze klanten hier gehoor aan kunnen geven op het moment dat dit noodzakelijk is. U bent slechts enkele stappen verwijderd van het type nummerplaat waar uw voorkeur naar uit gaat. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven welk type nummerplaat u nodig heeft, welke kleur deze moet hebben en welk logo er op moet komen. Indien u de bestelling voor de middag plaatst, wordt deze de volgende dag al op het gewenste adres bezorgd.

Nummerplaten bestellen


Diefstal
Het bestellen van de nieuwe nummerplaat is mogelijk vanaf 15 november. U heeft hierbij de keuze uit de reflecterende europlaat, de vierkante europlaat en de reflecterende moto europlaat. De prijzen hiervan liggen tussen de twintig en de dertig euro. Om uw nummerplaat tegen diefstal te beschermen, kunt u kiezen voor anti-diefstal schroeven. Wat betreft een montagesysteem heeft u de mogelijkheid te kiezen voor soepele pvc kaders die in verschillende kleuren en afwerkingen zijn te verkrijgen.

Aanbiedingen
Deze website geeft u een overzicht van de verschillende mogelijkheden waar wij gebruik van maken. Wij houden u graag op de hoogte van aanbiedingen die voor u interessant kunnen zijn. Door een bericht te sturen naar info@nummerplaat.be kunt u ons laten weten over welke nieuwe nummerplaat u meer zou willen weten.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaathouder - Nummerplaathouders - Autonummerplaat - Nummerplaten - Kentekenplaat - Nummerplaten auto - Nummerplaat bijmaken - Nummerplaten maken - Nummerplaat - Nieuwe nummerplaat