betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaten maken

Voor de medewerkers van Lin 799 is nummerplaten maken één van de voornaamste dagelijkse bezigheden. Wij zijn gevestigd in het Belgische Alken en sinds 1999 gespecialiseerd in de productie van nummerplaten en fantasieplaten. Het uiterlijk van deze platen wordt volledig door de bezoekers van deze website bepaald. Met het volgen van enkele stappen komt u op eenvoudige wijze uit bij de nummerplaat van uw keuze. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven welk type plaat , welke kleur en welke tekst de plaat moet hebben.

Nummerplaten bestellen


Duitse kwaliteit
Nadat alle stappen zijn afgerond verschijnt in het midden van uw computerscherm een weergave van de plaat zoals deze er uit komt te zien. De nummerplaten die u wilt laten maken zijn ook in een reflecterende vorm beschikbaar en worden geperst zoals in de originele D.I.V. plaat. Dit betekent dat ze van onovertroffen Duitse kwaliteit zijn. Als aanvulling op ons assortiment in platen bieden we tevens een assortiment in montagesystemen. Dit assortiment bestaat onder meer uit anti-diefstalschroeven waarmee diefstal van uw autokenteken onmogelijk wordt.

Aanbiedingen
Wij brengen u graag op de hoogte van Bij een afname van meer dan 250 stuks, gelieve ons te contacteren voor een prijsofferte op maat op het moment dat u besluit specifieke nummerplaten door ons te laten maken. Voor aanvullende informatie hierover kunt u ons een bericht sturen naar info@nummerplaat.be.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaat - Europese nummerplaat - Nummerplaathouder - Nummerplaathouders - Nummerplaat - Nummerplaten - Kentekenplaat - Nummerplaat maken - Nummerplaten auto - Nummerplaten maken