betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaat maken

Bij Lin 799 stellen we mensen in de gelegenheid hun eigen persoonlijke nummerplaat te maken. Wij bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden in het samenstellen van een nummerplaat of een fantasieplaat. Wij vinden het belangrijk om in te spelen op datgene wat de mensen bezighoudt. Met onze hulp kunt u uw wagen of uw vrachtwagen wat persoonlijker maken. In enkele stappen wordt de nummerplaat samengesteld die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeur. In deze stappen maakt u een keuze uit type en de kleur en kiest u bovendien uw combinatie.

Nummerplaten bestellen


Montagekaders
Indien u voor 16 uur een bestelling heeft geplaatst, wordt deze de volgende dag al op het gewenste adres bezorgd. Nadat u een fantasieplaat besteld heeft sturen wij u hiervan een weergave per e-mail. Op deze manier weet u of de betreffende plaat aan uw verwachtingen voldoet. De meeste van de autoplaten kunnen worden gemonteerd in montagekaders die in verschillende kleuren en afwerkingen zijn te verkrijgen.

Vakhandel
Dankzij de Bij een afname van meer dan 250 stuks, gelieve ons te contacteren voor een prijsofferte op maat die wij regelmatig hebben, zijn we ook voor de vakhandel een interessante partner. Wij kunnen u hierover meer informatie geven als u belt naar 011 - 59 91 55 of mailt naar info@nummerplaat.be.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaten auto - Nummerplaat bijmaken - Nummerplaat - Europese nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouders - Nummerplaat - Autonummerplaat - Nummerplaten - Nummerplaat maken