betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaat bijmaken

Op het moment dat u een nummerplaat wilt laten bijmaken kunt u de professionele hulp inschakelen van Lin 799. Wij zijn gevestigd in het Belgische Alken en sinds 1999 gespecialiseerd in het produceren van nummerplaten in verschillende uitvoeringen. Indien u een bestelling voor 16 uur plaatst, heeft u deze de volgende dag al in huis. De nummerplaten waaraan wij u kunnen helpen zijn als reflecterende platen beschikbaar maar ook als europlaten. De type platen variëren van z-platen tot nato-platen en van transitplaten tot cd-platen.

Nummerplaten bestellen


Stappen volgen
De nummerplaat die u wilt laten bijmaken kan geheel op uw wensen worden afgestemd. Hiervoor hoeft u slechts enkele stappen te volgen die bestaan uit het maken van een keuze uit het type plaat, een tekst en een kader. Om diefstal van de nummerplaat te voorkomen kunnen anti-diefstalschroeven op de plaat worden bevestigd. Daarnaast is het mogelijk om de plaat van uw een logo te voorzien.

Uitgebreid aanbod
Deze website geeft een weergave van het assortiment aan platen. Wij hopen u tegemoet te komen met ons uitgebreide aanbod door deze telkens aan te passen aan nieuwe behoeften. Een vraag over de plaat van uw keuze kunt u voorleggen door te mailen naar info@nummerplaat.be.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaten maken - Nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouder - Nummerplaathouders - Autonummerplaat - Nummerplaten - Kentekenplaat - Nummerplaat maken - Nummerplaat bijmaken