betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Autonummerplaat

Met de hulp van Lin 799 kunt u eenvoudig en snel een autonummerplaat samenstellen die voldoet aan de gestelde eisen. Wij stellen de bezoekers van deze website in staat om in enkele stappen te kiezen voor een specifieke nummerplaat. De stappen die genomen moeten worden bestaan uit het kiezen van het type plaat, de tekst en het kader. Nadat u deze stappen heeft uitgevoerd, verschijnt op het midden van het scherm de weergave van de nummerplaat die wij voor u gaan produceren.

Nummerplaten bestellen


Handelaarsplaten
Behalve autonummerplaten kunt u hier ook een bestelling plaatsen voor handelaarsplaten. De reflecterende platen worden geperst zoals de originele D.I.V. plaat en kennen een uitstekende Duitse kwaliteit. Indien u de autonummerplaten voor 16 uur bestelt, wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Als aanvulling op ons assortiment in autonummerplaten bieden we een assortiment in montagesystemen.

Montagesystemen
De montagesystemen bestaan onder meer uit soepele pvc kaders en speciale anti-diefstal schroeven. Mocht u een vraag hebben over de autonummerplaat van uw keuze, dan kunt u een bericht sturen naar info@nummerplaat.be.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaten - Kentekenplaat - Nummerplaten auto - Nummerplaat bijmaken - Nummerplaten maken - Nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouder - Nummerplaathouders - Autonummerplaat