betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Kentekenplaat

Met de hulp van Lin 799 uit Alken kunt u op eenvoudige wijze een nieuwe kentekenplaat op uw voertuig monteren. Op deze website kunt u aangeven hoe de plaat er uit moet zien. Daarvoor hoeft u slechts enkele stappen te nemen die bestaan uit het maken van een keuze van de type plaat, de tekst en het soort kader. Wij hebben ons sinds onze oprichting in 1999 gespecialiseerd in de productie van kentekenplaten maar tegelijkertijd ook in kaders en fantasieplaten. De type kentekenplaten waaruit u kunt kiezen variëren van Z-platen tot motoplaten en van transitplaten tot de Europese nummerplaat.

Nummerplaten bestellen


Kwaliteit
De reflecterende platen waaraan wij u kunnen helpen worden geperst zoals in de originele D.I.V. plaat. Dat betekent dat de platen van uitstekende Duitse kwaliteit zijn. Het is mogelijk om specifieke montagesystemen voor uw kentekenplaat te bestellen. De pvc kaders zijn in verschillende kleuren en afwerkingen te verkrijgen en montagekaders kunnen worden voorzien van reclame of een logo.

Aanbiedingen
Voor het veilig stellen van uw kentekenplaat kunt u speciale anti-diefstal schroeven bestellen. Wij raden u aan deze website in de gaten te houden. We komen namelijk regelmatig met speciale aanbiedingen. Door een bericht te sturen naar info@nummerplaat.be kunt u vragen of opmerkingen over de gewenste plaat aan ons voorleggen.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaat maken - Nummerplaten auto - Nummerplaten maken - Nummerplaat - Europese nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouders - Nummerplaat - Autonummerplaat - Kentekenplaat