betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaathouders

Het versturen van nummerplaathouders maakt voor Lin 799 uit het Belgische Alken deel uit van de dagelijkse werkzaamheden. Sinds onze oprichting in 1999 zijn we gespecialiseerd in het produceren van nummerplaten, plaathouders en fantasieplaten. Met behulp van enkele eenvoudige stappen op deze website kunt u de nummerplaat van uw keuze samenstellen. Wij leiden u eenvoudig door het stappenmenu heen. U komt ook een uitgebreid assortiment in montagesystemen tegen, op maat gemaakt voor uw autokenteken. Dit assortiment bestaat uit pvc kaders, anti-diefstal schroeven en montagekaders.

Nummerplaten bestellen


PVC
De nummerplaathouders waar wij u aan kunnen helpen worden gemaakt uit een soepele pvc. Deze pvc is slag bestendig maar ook weer bestendig. De houders sluiten perfect aan op uw wagen. Hierbij is het van onwillekeurig belang of de plaat op een vlak kofferdeksel of op een gebogen bumper bevestigd moet worden. De bijbehorende onderlijsten kunnen, indien u wenst, worden voorzien van het door u gewenste logo of lettertype.

Voor 16 uur besteld
Indien u één of meerdere nummerplaathouders voor 16 uur bestelt, heeft u deze de volgende dag al in huis. Via het e-mailadres info@nummerplaat.be kunt u bij ons navraag doen over het assortiment.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaat - Autonummerplaat - Kentekenplaat - Nummerplaat maken - Nummerplaten auto - Nummerplaten maken - Nummerplaat - Europese nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouders