betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaten auto

Op het moment dat u toe bent aan nieuwe nummerplaten voor uw auto kunt u deze op eenvoudige wijze bestellen bij Lin 799 uit het Belgische Alken. Wij kunnen u helpen aan kentekenplaten, platenhouders en fantasieplaten. In 1999 zijn we begonnen met het produceren van nummerplaten die wat opmaak betreft volledig kunnen worden afgestemd op de wensen van de klant. Met het nemen van slechts enkele stappen komt u in korte tijd aan bij de nummerplaat zoals u die voor ogen heeft. Het enige dat u hoeft te doen is een keuze maken uit een type plaat, een tekst en een kader.

Nummerplaten bestellen


Montagesystemen
De kracht van ons bedrijf zit in het besef dat mensen graag een persoonlijk tintje meegeven aan hun wagen of vrachtwagen. De nummerplaten voor uw auto maar ook de handelaarsplaten kunnen wij u in verschillende formaten leveren. Naast het assortiment in kentekenplaten bieden we verschillende mogelijkheden in het aanbod van montagesystemen. Indien u wenst, kunnen ook de montagekaders met zeefdruk worden bewerkt en worden voorzien van uw eigen reclame of logo.

Kwaliteitscontrole
Bij Lin 799 dragen we zelf de verantwoordelijkheid voor de productie en kwaliteitscontrole van nummerplaten voor een auto. Door een bericht te sturen naar info@nummerplaat.be kunt u vragen of opmerkingen bij ons neerleggen.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaat bijmaken - Nummerplaten maken - Europese nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouder - Nummerplaat - Autonummerplaat - Nummerplaten - Kentekenplaat - Nummerplaten auto