betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaathouder

Lin 799 uit Alken is in staat om u te voorzien van diverse nummerplaten of aanverwante artikelen zoals een nummerplaathouder. Op basis van uw specifieke voorkeuren gaan we aan de slag met een ontwerp. Deze voorkeuren kunt u in enkele eenvoudige stappen aangeven op de website. Behalve nummerplaten en plaathouders kunnen wij u helpen aan montagesystemen voor uw autokenteken. Hierbij kunt u denken aan soepele pvc kaders en anti-diefstal schroeven. Wij informeren u graag over de toepassing die het beste aansluit op de situatie.

Nummerplaten bestellen


Vakhandel
Ook voor de vakhandel zijn wij een betrouwbare partner mede omdat we regelmatig met Bij een afname van meer dan 250 stuks, gelieve ons te contacteren voor een prijsofferte op maat komen. Wij garanderen u een snelle afwerking in de totstandkoming van het product. Indien u voor de 16 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al op het gewenste bezorgadres afgeleverd. Iedere nummerplaathouder kan op een vlak kofferdeksel maar ook op een gebogen bumper worden gemonteerd.

Zeefdruk
Een nummerplaathouder kan met behulp van zeefdruk worden bedrukt en worden voorzien van uw eigen lettertype of een logo. Mocht u vragen of opmerkingen aan ons voor willen leggen, dan kunt u dat doen door een bericht te sturen naar info@autoplaten.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nummerplaathouders - Nummerplaat - Nummerplaten - Kentekenplaat - Nummerplaat maken - Nummerplaat bijmaken - Nummerplaten maken - Nummerplaat - Europese nummerplaat - Nummerplaathouder