betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaat

Een autoplaat of een fantasieplaat kunt u geheel naar uw eigen keuze samenstellen op de website van LIN-799. Wij hebben enkele stappen voor u uiteengezet waarmee u in korte tijd de autoplaat creëert die u wenst. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven welk type plaat u wenst, welke tekst en wat voor kader. Indien u de bestelling voor de middag plaatst, heeft u deze de volgende dag al in huis. Het uiterlijk van de plaat is eenvoudig te visualiseren doordat wij een weergave hiervan in het midden van het computerscherm plaatsen nadat u alle stappen heeft gevolgd.

Nummerplaten bestellen

Fantasieplaat
Wij vinden het belangrijk dat mensen een persoonlijk tintje aan hun wagen of vrachtwagen kunnen geven wanneer zij dat op prijs stellen. Hiervan staan vele voorbeelden op de website weergegeven. Het is mogelijk om de autoplaat die als een reguliere kentekenplaat dienst doet te beschermen tegen diefstal met behulp van anti-diefstalschroeven.

E-mailadres
Wij komen regelmatig met aanbiedingen die zowel voor de vakhandel als voor particulieren interessant zijn. Houd daarom deze website goed in de gaten. Het e-mailadres waarop u ons kunt bereiken is info@nummerplaat.be.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Europese nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouders - Nummerplaat - Autonummerplaat - Kentekenplaat - Nummerplaat maken - Nummerplaten auto - Nummerplaat bijmaken - Nummerplaat