betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Europese nummerplaat

Het is in verschillende landen in Europa inmiddels verplicht om uw voertuig van een Europese nummerplaat te voorzien. Een dergelijke soort nummerplaat kunt u op eenvoudige wijze samenstellen op deze website van Lin 799. Wij hebben ons bedrijf in 1999 opgericht en hebben ons vanaf dat moment toegelegd op het produceren van kentekenplaten en fantasieplaten. Een bestelling die voor de middag is geplaatst, wordt de volgende dag al op het gewenste adres bezorgd.

Nummerplaten bestellen


Symbool
De Europese nummerplaat beschikt aan de linkerzijde over het symbool van de Europese Unie. Als vanzelfsprekend staat de indeling en de vorm van deze plaat vast. Door het volgen van enkele stappen kunt u de nummerplaat samenstellen zoals u die nodig heeft. Hiervoor hoeft u alleen aan te geven welke letters en cijfers op de plaat moeten worden gezet en in welke volgorde. Diefstal van de nummerplaat kunt u voorkomen door te kiezen voor anti-diefstalschroeven.

Betrouwbare partner
Ook aan de vakhandel hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn. Voor alle wetenswaardigheden over de productie en samenstelling van een Europese nummerplaat kunt u bij ons terecht. U kunt om aanvullende informatie vragen wanneer u een bericht stuurt naar info@nummerplaat.be.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouder - Nummerplaat - Autonummerplaat - Nummerplaten - Nummerplaat maken - Nummerplaten auto - Nummerplaat bijmaken - Nummerplaten maken - Europese nummerplaat