betaalmogelijkheden becommerce e-commercelabel
  home                 FR - EN 
auto logo's
ruim aanbod nummerplaten
LIN.799 bvba
Nummerplaat-duplicaat
Pickardstraat 1209
3570 ALKEN

Tel: 011 / 59 91 55
Fax: 011 / 88 11 30
E-mail: info@autoplaten.be

OPENINGSUREN:
Elke werkdag van maandag tot vrijdag
Doorlopend van 08:30 uur tot 16:30 uur

ZATERDAG EN ZONDAG GESLOTEN

gelakte platen

Nummerplaat

Bij Lin 799 kunnen we een nummerplaat voor u produceren die precies voldoet aan de nieuwe normen van de Belgische wetgeving. De nummerplaten die wij aanbieden zijn de Europese nummerplaat, motoplaten, vierkante nummerplaat voor de 4x4. Daarbuiten bieden ook een waaier aan nummerplaathouders aan, van basiskaders tot kaders van uitstekende kwaliteit. Via deze website kunt u eenvoudig aangeven hoe de betreffende plaat er uit moet zien. Vervolgens verschijnt hiervan een voorbeeld op uw computerscherm. Alle platen worden geperst zoals de originele D.I.V. plaat. Deze plaat is van uitstekende Duitse kwaliteit.

Nummerplaten bestellen


Voordeel
De platen die u bij ons bestelt kunnen in verschillende maten worden geleverd. Bovendien zijn wij in staat om complete montagesystemen voor uw autokenteken te realiseren. Hierbij kunt u denken aan soepele pvc kaders die in verschillende kleuren kunnen worden afgewerkt. Een bijkomend voordeel is dat wij voor ieder type voertuig een passend montagesysteem aan kunnen bieden. Via enkele eenvoudige stappen kunt u de nummerplaat samenstellen die u voor uw voertuig nodig heeft.

E-mailadres
Ook voor de vakhandel en handelaars hebben we diverse Bij een afname van meer dan 250 stuks, gelieve ons te contacteren voor een prijsofferte op maat. Door een bericht te sturen naar het e-mailadres info@nummerplaat.be kunt u ons eventuele vragen of opmerkingen over de nummerplaat van uw keuze voorleggen.

 

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande producten en diensten:
Autonummerplaat - Nummerplaten - Nummerplaat maken - Nummerplaten auto - Nummerplaat bijmaken - Nummerplaat - Europese nummerplaat - Nieuwe nummerplaat - Nummerplaathouder - Nummerplaat