KLIK VOOR MEER INFO
Nieuwe Nummerplaat (52cm) aan -25%!
PROMOTIE:
Gratis nummerplaathouder

Meer info op: PROMOTIE
0 item(s) 
Wij bieden u een ruim aanbod van nummerplaten
en een brede waaier van fantasieplaten
Waarom u in het LIN-799 gamma altijd precies de plaat vindt die bij u past?
Wellicht omdat LIN-799 aandacht heeft voor wat mensen bezig houdt en uw wagen en/of vrachtwagen zeggen zoveel meer over wie u bent.Vanaf 15 maart 2012 worden de technische eisen voor een reproductie van een kentekenplaat (de zogenaamde voorplaten) vastgelegd. Producenten van deze platen voor de detailhandel zullen een certificaat krijgen om op die manier een grotere uniformiteit te creŽren. De lijst van ondernemingen is terug te vinden op de website van de FOD Mobiliteit en Vervoer. 


Op 15 maart 2012 treedt een ministeriŽle rondzendbrief in werking die de technische kenmerken vastlegt waaraan reproducties van kentekenplaten moeten voldoen. Dit initiatief heeft als doel een grotere uniformiteit te krijgen bij de reproducties van de kentekenplaten die door de detailhandel worden afgeleverd en dit door middel van een certificeringsprocedure voor de producenten. De namen van de fabrikanten/verdelers die een dergelijk certificaat gekregen hebben, zullen op onze website gepubliceerd worden.
De karakteristieken die door de rondzendbrief geregeld worden zijn onder andere:
- Identificatiekenmerk van de fabrikant en/of verdeler
- Weerstand en duurzaamheid van het materiaal
- Kleur
- Grootte
- Plaatsing van de karakters
- Leesbaarheid
- Ö
De reproductie voor elk voertuig (her-)ingeschreven vanaf 15 maart 2012 moet voldoen aan de voorwaarden uit de ministeriŽle rondzendbrief. De controle op deze bepalingen kan gebeuren door zowel de politie als de technische keuring.
Meer informatie over de inschrijving van voertuigen en de specificaties voor deze reproducties vindt u terug op:
http://www.mobilit.fgov.be/data/div/ci120312a.pdfBron: http://www.mobilit.fgov.be/data/pbs/p120314an.pdf